Форма входу

Випадкове фото

Наше опитування

Ваше основное занятие
1. работаю в организации, предприятии
2. ищу работу
3. студент ВУЗа
4. учащийся школы, гимназии
5. имею свою фирму
6. студент училища, коледжа, техникума
7. другое
8. пенсионер
9. ничем не занимаюсь
Всього відповідей: 134

Друзі сайту



Статистика

Пошук по сайту









    Четвер, 28/03/24, 13.07.10
Вітаю Вас Гость | RSS  | Головна | Мій профіль | Вхід | Вихід|
ПЕТРОПАВЛІВСЬКА БОРЩАГІВКА
Влада в селі - Форум


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум жителів Петропавлівської Борщагівки » Сільська рада » Влада в селі
Влада в селі
AdminДата: Понеділок, 02/04/12, 20.40.57 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 25
Репутація: 0
Статус: Offline
Що я очікую від влади
 
жительДата: Вівторок, 22/01/13, 10.37.21 | Повідомлення # 2
Група: Гости





angry Что бы улицу Школьную почистили и власть показала что она есть и она для людей! Или людям нужно выйти и вынести эту долюанную власть на руках - что бы власть прошлась и переломала себе руки ноги на тех глыбах льда которые сейчас на конечной 743-К????? angry >(
 
Новые литцаДата: Понеділок, 27/05/13, 22.11.52 | Повідомлення # 3
Група: Гости





ГДЕ ДОРОГИ В СЕЛЕ, ГДЕ АСФАЛЬТИРОВАНИЕ????
КАДЕБСКИЙ ПРОСНИСЬ, ИЛИ ТЕБЯ РОЗБУДЯТ!!!!
СДЕЛАЙ ХОТЬ ЧТО ТО ДЛЯ ЛЮДЕЙ!!!
ХОРОШ ВОРОВАТЬ!!! angry cool cry surprised
 
GEORGДата: Субота, 11/01/14, 00.29.21 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
доброго дня . цікавить питання прибирання сміття на території села, а саме навколо ставка та берега річки нивка куда зноситься(звозиться) сміття "свідомими" жителями прилеглих вулиць. в сільскій газеті трибуна пишуть про кп благоустрій та стільки сот тисяч гривень вони освоюють за рік, а реальної їх роботи не видно. так як не видно і роботи депутатів на прилеглих до ставка вулицях.
соромно за найкраще в Україні село
 
buhgkargoДата: Четвер, 12/02/15, 09.53.29 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Де можна ознайомититсь з рішенням Петропавлівсько-Борщагівськоїсільської ради щодо ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2015 р?
 
ganna22222Дата: Вівторок, 24/11/15, 12.34.40 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
ЦІкавить питання перейменування вулиці Леніна  angry  Люди дуже дивно дивляться коли бачуть нашу адресу

Додано (24/11/15, 12.34.40)
---------------------------------------------
Андрій ПарубійПерший заступник Голови Верховної Ради України, громадський діяч, політикДекомунізація. Другий етап23 листопада 2015, 15:52Версія для друкуКоментарі5221 листопада сплив термін відведений місцевим радам на виконання закону про декомунізацію. Тепер таке право отримала Верховна Рада. В законі чітко прописаний механізм, коли у разі саботажу місцевих рад парламент, з подання Інституту національної пам'яті, отримує можливість виконати Закон про засудження комуністичного та нацистського режимів та заборону пропаганди їхньої символіки.

Верховна Рада цим механізмом скористається сповна. Ми не маємо права дати шанс перефарбованим реваншистам залишити на нашій території анклави "руского міра".

Ми не можемо й не маємо права жити на вулицях й площах, названих іменами катів нашого народу. Катів, які створили найбільш людоїдську імперію у світі. Катів, які вбили мільйони українців через голодомор і червоний терор.

Ідейні нащадки цих катів сьогодні з Кремля розгорнули проти України кровопролитну війну й окупували частину нашої землі.

Сьогодні перейменуванню підлягає 941 населений пункт. Верховна Рада має виконати Закон про декомунізацію до 21 лютого 2016 року. Ідоли кривавої комуністичної епохи мають піти в небуття назавжди.

Головна боротьба сьогодні йде за серця й свідомість людей. І наш ворог це прекрасно розуміє. Тому Кремль лише офіційно виділяє на пропаганду 92 мільярда рублів щороку. А за оцінками експертів неофіційна цифра може бути більша удвічі.

Культивація комуністичних символів – один з елементів війни Кремля проти України. І ми не маємо права грати в піддавки з ворогом.

 
ГостьДата: Понеділок, 25/04/16, 09.36.30 | Повідомлення # 7
Група: Гости





Де можна ознайомититсь з рішенням Петропавлівсько-Борщагівськоїсільської ради щодо ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2016 р??????????????

Додано (25/04/16, 09.36.30)
---------------------------------------------
Де можна ознайомититсь з рішенням Петропавлівсько-Борщагівськоїсільської ради щодо ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2016 р??????????????

 
ГостьДата: Четвер, 16/06/16, 16.52.00 | Повідомлення # 8
Група: Гости





Безвластие! В Борщаговке давным давно бардак. село отстало от жизни лет на 50. Во-первых я так понимаю местная власть давным-давно зажралась и совсем не интересно, что происходит в селе под их носом, я уже не говорю о том что бы поднять одно место и начать что то делать. Нет общего плана развития в селе инфраструктуры и строительства. Кто что хочет, то и строит. В результате, девятиэтажки стоят рядом с коттеджами. Я уже не говорю о том, что бы местная власть заставляла зайстройщиков выполнять их инвестобязательства и облагораживать, то есть инвестировать, не только в свои квартиры, но и в территорию вокруг квартир, которую они же и развалили при стройке. Посмотрите, тротуаров нет, даже на центральной улице)) когда идет дождь. пусть пан кодебский попробует пройтись по тротуару из школы по улице Ленина, его моментально забрызгают автомобили с дороги. Получается так что застройщики разваливают дороги своими грузовиками, но местная власть не требует их восстановления!!! я говорю только про центральную улицу Ленина. посмотрите на улицу Авиаторов, посмотрите какой хаос творится возле магазина Форы или по улице возле Аметиса - это средневековье. если говорить о новой части села, кроме жк Львовского и Пражского никто из зайстройщиков больше не инвестирует в инфраструктуру села. Жалкое зрелише жк Сан сити, построили эту 4-этажную коробку, закрыли сеткой и пустили людей. Люди по улице Черкасской купаются в этой грязи. Что власть не может застройщика выполнить свои обязательства??? утром и вечером по центральной улице сплошные пробки - эту дорогу давным давно надо расширять, делать две полосы в одну сторону или две полос переходящие в одну - берите пример с европы. впосмотрите на дорогу, которая выходит на житомерскую трассу - там сотни предприятий и никто не собирается вкладывать в эту дорогу. неужели, все эти предприятия и зайстройщики, которые без подписи мстного князька не смогли бы зайти в село, не могут заняться инфрастоуктурой? ответ - могут и должны, просто местная власть не требует этого. поэтому когда ту на форуме люди говорят что не чистят дороги и тротуары- мне смешно, потому что чистить то нечего – вот такой абсурд!
 
Форум » Форум жителів Петропавлівської Борщагівки » Сільська рада » Влада в селі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Petropavlivska Borshchagivka@2024