Форма входу

Випадкове фото

Наше опитування

Ваше основное занятие
1. работаю в организации, предприятии
2. ищу работу
3. студент ВУЗа
4. учащийся школы, гимназии
5. имею свою фирму
6. студент училища, коледжа, техникума
7. другое
8. пенсионер
9. ничем не занимаюсь
Всього відповідей: 134

Друзі сайту



Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук по сайту









    П`ятниця, 29/03/24, 08.07.55
Вітаю Вас Гость | RSS  | Головна | Мій профіль | Вхід | Вихід|
ПЕТРОПАВЛІВСЬКА БОРЩАГІВКА
Каталог статей


Головна » Статті » Спорт

Петропавлівсько-Борщагівські школяри - чемпіони районного чемпіонату з футболу серед навчальних закладів.

Наслідуючи перемоги старших, успішно виступили у змаганнях з футболу Києво-святошинського району школярі Петропавлівсько_Борщагівської ЗОШ. Перемігши своїх суперників, вони стали чемпіонами району.

Фінальна частина змагань проходила на шкільному стадіоні Петропавлівської Борщагівки. Крім нашої «Чайки» до четвірки кращих пробились футболісти Боярської школи №1, гатнянці та крюківщинці.

Вже в першому півфіналі про свої наміри заявили боярчани: граючи з крюківщинськими школярами вони здобули перемогу 2:1 і вийшли в фінал.

У другому півфіналі домінувала наша «Чайка» Забивши три м’ячі гатнянцям, команда трохи рослабилась і пропустила у відповідь два голи. Та все ж перемога була за нами-3:2.

Отже, фінал. І бояр чани, і петропавлівці мали багато нагод для взяття воріт. Але або завершальні удари не виходили, або іноді останній пас був неточним. Так чи інакше, але м’яч побував у воротах наших суперників -1:0.

Отже, школяри Петропавлівки-чемпіони району! Вітаємо!

Варто зауважити, що в нашій школі чимало талановитих юних футболістів. І, сподіваємось, вже незабаром ми пишатимемося їх успіхами. А от в нинішньому – нас порадували Олександр Хомицько, Володимир Матвієнко, Максим Гельфман, Юрій Литовченко, Антон Кривоцюк,  Олександр Кропивко, Ярослав Зінчук, Дмитро Кодебський, Андрій Заривчацький Богдан Альміза, Дмитро Марочило, Руслан Картамищев, Олексій Бондаренко, Вадим Бородачов, Олексій Тритиниченко, Микола Яценко та Олексій Поліщук. Виховали чемпіонів району вчителі фізкультури Олександр Оніщенко та Юрій Тосіч

Категорія: Спорт | Додав: Admin (09/11/11) | Автор: Михайло Павленко
Переглядів: 965
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Petropavlivska Borshchagivka@2024