Форма входу

Випадкове фото

Наше опитування

Ваше основное занятие
1. работаю в организации, предприятии
2. ищу работу
3. студент ВУЗа
4. учащийся школы, гимназии
5. имею свою фирму
6. студент училища, коледжа, техникума
7. другое
8. пенсионер
9. ничем не занимаюсь
Всього відповідей: 134

Друзі сайту



Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук по сайту









    Субота, 20/04/24, 14.41.02
Вітаю Вас Гость | RSS  | Головна | Мій профіль | Вхід | Вихід|
ПЕТРОПАВЛІВСЬКА БОРЩАГІВКА
Каталог статей


Головна » Статті » Культура

Іванна Орлюк на шляху до дитячого Євробачення-2013
Дитячий пісенний конкурс Євробачення 2013 — одинадцятий щорічний міжнародний пісенний конкурс. Цього року він проходить на території України, як результат  минулорічної перемоги  українки Анастасії Петрик, що перемогла  з піснею «Небо» в столиці Нідерландів Амстердамі.  
8 червня в Національній телекомпанії України відбувся півфінал національного відбору Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013".
Участь у конкурсі взяли 53 виконавця і колектива з різних куточків України. Їх усіх об'єднала одна мрія - вихід у фінал національного відбору міжнародного пісенного конкурсу.
 Шанс поборотися за право представляти Україну на міжнародному конкурсі отримала двадцятка кращих дитячих голосів самої співочої нації. Приємним є те, що в 20 найкращих увійшла Іванна Орлюк, жителька села Петропавлівська Борщагівка, учениця 9 класу Петропавлівсько-Борщагівської школи.На сцені конкурсу  Іванка  заспівала  авторську пісню "Чекаю”.
 Кращих серед більш ніж півсотні учасників визначало професійне журі, до складу якого увійшли: музичний продюсер Першого Національного Владислав Багінський (голова журі); начальник управління закордонного співробітництва НТКУ Вікторія Романова; композитор, аранжувальник і музичний продюсер Михайло Некрасов; співачка, телеведуча, народна артистка України Алла Попова; музичний продюсер Олена Мозгова.
Зараз Іванну чекають напружені будні та велика кількість репетицій. З 15 липня фіналісти удосконалюють пісенну майстерність у дитячому центрі «Артек». У цьому їм допомагатимуть професійні педагоги з вокалу, хореографії та акторської майстерності.
 2 серпня 2013 року відбудеться фінальний концерт-конкурс, у якому 20 фіналістів виконають свої конкурсні пісні. Саме у фіналі за результатами змішаного голосування буде визначено пісню і переможця.
 А кому саме пощастить представляти Україну у Києві 30 листопада 2013 року на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2013", стане відомо 2 серпня в прямому ефірі Першого Національного!
Це літо подарувало Іванці багато яскравих вражень та емоцій.
Саме своїми емоціями  від  участі в проекті Іванна поділилася  з нашими читачами:
– Це дуже важливий для мене досвід, тому що я завжди прагну йти вперед і робити щось нове і не зупинятися на досягнутому. Що до конкурсу, то  мені дуже сподобалася атмосфера та напруження конкурсу.  У мене з'явилося  багато нових, хороших друзів.  Я отримала нові враження та досвід ведення такого масштабного дійства. Дитяче Євробачення - це чудовий шанс відкрити свої таланти, лідерські якості.
Я вірю в перемогу! І дуже сподіваюся на підтримку жителів Петропавлівської Борщагівки.
Ми вітаємо Іванну з участю в конкурсі та вболіваймо всією громадою!

Категорія: Культура | Додав: mykhaylo (27/06/13) | Автор: Михаил
Переглядів: 778
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Petropavlivska Borshchagivka@2024