Форма входу

Випадкове фото

Наше опитування

Ваше основное занятие
1. работаю в организации, предприятии
2. ищу работу
3. студент ВУЗа
4. учащийся школы, гимназии
5. имею свою фирму
6. студент училища, коледжа, техникума
7. другое
8. пенсионер
9. ничем не занимаюсь
Всього відповідей: 134

Друзі сайту



Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук по сайту









    Вівторок, 23/04/24, 14.00.39
Вітаю Вас Гость | RSS  | Головна | Мій профіль | Вхід | Вихід|
ПЕТРОПАВЛІВСЬКА БОРЩАГІВКА
Каталог статей


Головна » Статті » Спорт

ФК "ЧАЙКА" стала срібним призером обласного чемпіонату з футболу

Впевнено i блискуче увiрвалася до елiти обласного чемпiонату з футболу  Петропавлівсько - Борщагiвська "Чайка". Вперше за ocтaннi 2 десятилiття пробившись до обласних змагань, нашi спортсмени піднялись на 2 сходинку! Поздоровляємо!

Про цю подiю стало відомо минулоi суботи. Для того, щоб обiйняти "срiбний" щабель турнірнірнoї таблицi, "Чайцi" було необхiдно будь-що перемагати в останньому матчi - з київським "Монолiтом".

Перед цiєю грою у вболiвальникiв закралися сумнiви щодо переможного фiнiшу команди. Адже практично бiльшiсть провiдних футболiстiв грали не тiльки в першостi областi, в якiй вiддaли багато сил й eнepгii, а й у чемпiонатi району. І, не бажаючи нi в чому поступатися суперникам,боролися з ycix сил в кожному матчi. Тому на фiнiшi сезону було помітнo втому футболiстiв.

Але спорт є спорт. 3iбратися, настроїтися на вирiшальну гру, виявити свою високу майстернiсть, волю до перемоги чайкiвцi продемонстрували в нинiшньому роцi сповна.

Не стала виключенням iз цих правил й остання зустрiч. I хоч "Монолiт", як кажуть, зiрок з неба не хапав, ставлення до нього 6уло як i водиться у футболi, з повагою. Тому це й позначилося на якостi гри.

Додала "o6epтiв" футболiстам й пiдтpимка 6агатьох вболiвальникiв, серед яких 6ув Петропавлiвсько-Борщагiвський сiльський голова Олексiй Коде6ський. Прийшли любителi нapoдної  гри, щоб першими привiтати команду з успixом.

I не помилились. 3 перших хвилин матчу петропавлiвцi захопили iнiцiативу i не випустили її до кiнця поединку. Атаки одна за одною накочувались на ворота киян.

Шiсть "сухих" м'ячiв по6увало у воротах киян, що повною мiрою продемонструвало пiдсумкову перевагу "Чайки". Тож остаточний рахунок 6:0 став 6лискучим фiнiшем наших футболiстiв в о6ласному чемпiонатi, яких привели до перемоги тренер Олександр Iгнатьєв, президент клубу Олександр Hiгpyцa.

Відео Чайка-Буча на You Tube

Подивитись відео Чайка-Путровка на You Tube

Категорія: Спорт | Додав: Admin (09/11/11) | Автор: Михайло Грищенко
Переглядів: 2048
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Petropavlivska Borshchagivka@2024